تور دور مراکش 10 روزه پرواز ماهان

(برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیردوسال950000 تومان

کازابلانکا: بازدیدازمنطقه آنفا-ساحل کرنیش-نمای بیرونی مسجدحسن ثانی –میدان ملل-لوکیشن فیلم کازابلانکا-بازارکازمال

مراکش: میدان جماع الفنا-مدرسه بن یوسف وکوتوبیا – صرف ناهاردررستوران مراکشی

رباط : نمای بیرونی کاخ سلطنتی-بازدید قلعه اودیا و شللا-گشت سواحل اقیانوس-مقبره شاه  حسن ثانی-برج حسان

آگادیر: یک گشت شهری در آگادیر                گشت تمام روز الصویره همراه با ناهار(رستوران دریایی)
مدارک مورد نیاز: اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار (امضا مسافر در  پاسپورت الزامی می باشد)، 1 قطعه عکس 3*4  رنگی  زمینه روشن  ، گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با مهر و امضا، و یا جواز کسب، جواز پزشکی، روزنامه رسمی ترجمه شده

(ارائه پاسپورت برای اطفال زیر 2سال الزامی می باشد)حداقل زمان اخذویزای مراکش 10تا14روزمیباشد
1-بیمه مسافرتی  برای مسافرین بالای 55 سال اجباری و به صورت جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

2 –Check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00ظهر می باشد.

3 – در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت مربوطه  ،شرکت  آسمان پرستاره هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نداشته و مبلغ پرداختی به سفارت عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

شرایط دریافت ویزا

مدارک مورد نیاز سفارت مراکش جهت وبزای توریستی                                                                                                   

1. اصل گذرنامه با امضاء

الف-مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2. 2 قطعه عکس 4*6 تمام رخ زمینه سفید

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر.

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

* حساب های دیگر ( اعم از پس انداز و غیره )

3.مدارک شغلی: به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن.

الف- پزشکان: پروانه مطب و کارت نظام پزشکی .

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج-مشاغل دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان مربوطه، فیش حقوقی،

د-  مشاغل آزاد:  جواز کسب.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر حقوق و ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *