تور پوکت 8 روزه پرواز ماهان

(برگزار شده)

ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیر2سال 450000 تومان
مدارک  ویزا :پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگی– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزل و محل کار- شغل- تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقیق و کامل-اصل گردش مالی یکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک –کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بلیط و ویزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-بابت ویزای فوری مبلغ 60 دلار و بابت ویزای دبل 60 دلار اخذ خواهد شد.

3- بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای55 سال اجباری بوده و مبلغ 65000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

4-در صورت عدم صدور ویزاتوسط سفارت تایلند  ،شرکت آسمان پر ستاره پرشیا  هیچگونه تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت و عینا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزینه خسارت بلیطو هتل ازمسافردریافت خواهد شد .

5-مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده وشرکت مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل نمایید.

حمل و نقل

ماهان
Phuket
27°
few clouds
humidity: 78%
wind: 6m/s WSW
H 29 • L 27
30°
Sat
30°
Sun
29°
Mon
29°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

شرایط دریافت ویزا

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

  1. اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  2. اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
    · کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
    · فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
    · پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
  3. ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *